Mopedist mort după ce s-a izbit într-o căruţă cu lemne

 

La vârsta de numai 25 de ani, a încheiat socotelile cu viaţa în urma unui moment de neatenţie. Este vorba despre un tânăr din comuna Udeşti care a murit în timp ce se deplasa către casă cu ajutorul unui moped. Întunericul se lăsase, iar la un moment dat nu a observat din timp atelajul hipo încărcat cu material lemnos ce se deplasa în faţa lui, pe un drum forestier neclasificat de pe raza localităţii de domiciliu. Şi s-a izbit în atelaj. Faetonul era condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Fântânele, de altfel el fiind cel care a sunat la poliţie pentru a anunţa accidentul.

În urma impactului puternic, mopedistul s-a stins din viaţă pe loc. Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal, „cercetările fiind continuate de poliţişti pentru a se stabili dacă drumul forestier, pe care s-a produs evenimentul rutier, era deschis sau nu circulaţiei rutiere”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI