Sfârşit de săptămână negru pe drumurile sucevene

> Trei persoane aflate în maşinile implicate în diferite accidente rutiere şi-au pierdut viaţa > Alte trei au ajuns în stare gravă pe patul de spital

Finele săptămânii trecute a fost unul negru pe arterele rutiere ce traversează judeţul Suceava. În urma a trei accidente deosebit de grave tot atâtea persoane s-au stins din viaţă, iar alte trei se află în stare gravă pe paturile de spital. Cel mai dureros incident rutier a avut loc pe raza localităţii Voitinel când trei tineri zburau cu o maşină pe DN 2E. Până la urmă s-au grăbit către moarte, deoarece şoferul maşinii, în vârstă de 21 de ani, a pierdut la un moment dat controlul asupra direcţiei de deplasare. Maşina a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat şi s-a lovit puternic de un copac. Ajunşi la locul accidentului, salvatorii au găsit un băiat, în vârstă de 13 ani, cu multiple traumatisme, dar conştient, care a fost imediat transportat, cu ambulanţa SMURD, la Centrul de Primire Urgenţe Rădăuţi. Şoferul rămas încarcerat în maşina transformată într-un ghem de fiare contorsionate era în stare de inconştienţă, asemeni unei alte persoane, un adolescent de 16 ani, din localitatea Voitinel, pasager în autovehicul. Pentru aceştia pompierii paramedici şi lucrătorii de pe ambulanţa SAJ Rădăuţi au început manevrele de resuscitare. Din păcate, după efectuarea întregului protocol medical, aceste manevre au rămas fără răspuns, iar cei doi tineri au fost declaraţi morţi.

S-au izbit violent de un perete de stâncă

Miezul nopţii de vineri spre sâmbătă avea să aducă un alt incident rutier grav pe DN 18, în interiorul localităţii Ciocăneşti. Atunci, potrivit datelor obţinute din cercetările poliţiştilor, un tânăr de 26 de ani, din comuna Cârlibaba, aflat la volanul unei autoutilitare, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie, iar într-o curbă nu a mai putut controla autovehiculul, care s-a izbit violent de un perete de stâncă aflat pe partea stângă a drumului. În urma impactului, toţi cei trei ocupanţi ai maşinii au rămas încarceraţi. Atât şoferul, cât şi alţi doi bărbaţi, unul de 29 şi celălalt de 28 de ani, ambii din Bistriţa-Năsăud, au suferit multiple traumatisme, rămânând prinşi între fiarele maşinii. Victimele, semiconştiente, au fost extrase din maşină de către echipajele Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu accesoriile specifice, iar potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, două ambulanţe, SMURD şi SAJ, i-au transportat în stare gravă la Spitalul din Vatra Dornei. Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A murit în urma unui accident rutier pe care l-a provocat

S-a grăbit, iar asta a dus la pierderea vieţii. Este vorba despre o şoferiţă, de 67 de ani, din comuna Cornu Luncii, care, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Unirii din municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul ce se deplasa regulamentar şi era condus de un bărbat de 40 de ani, din judeţul Botoşani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Dar din cauza leziunilor suferite, ulterior, femeia a pierdut lupta cu viaţa pe patul de spital.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI