Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu adjunctul misiunii diplomatice britanice în România, Rebecca Shah

> Ne propunem să invităm oameni de afaceri din Marea Britanie să investească în Bucovina, a transmis şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, joi, la Siret, cu vice-ambasadorul britanic în România, Rebecca Shah.

Adjunctul şefului misiunii diplomatice a Marii Britanii la Bucureşti a venit la invitaţia preşedintelui CJ Suceava pentru deschiderea Muzeului de Istorie din Siret şi a Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina.

În cadrul întâlnirii, diplomatul britanic a mulţumit pentru invitaţie, iar preşedintele CJ a prezentat câteva propuneri concrete.

El a spus că, aşa cum a avut marţi o întâlnire cu un număr mare de oameni de afaceri germani în Parcul Ştiinţific şi Tehnologic din Siret, CJ Suceava îşi propune să invite oameni de afaceri din Marea Britanie să investească în Bucovina.

Gheorghe Flutur a vorbit şi despre turism, menţionând organizarea unui târg de turism la Londra şi chemarea diasporei să participe la evenimentele locale, folosind ruta aeriană disponibilă.

De asemenea, el a adresat diplomatului britanic invitaţia de a participa cu o delegaţie din domeniul turismului la Festivalul Medieval din Suceava, care va avea loc în luna august a.c.

Preşedintele CJ a subliniat importanţa folosirii fondurilor şi ajutoarelor de stat, care merită valorificate mai mult ca oricând, „pentru că a venit vremea Sucevei şi a Bucovinei să devină un pol de investiţii în perioada următoare”. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI