Un autoturism a luat foc în mers pe o stradă din Suceava

Un autoturism BMW a luat foc în mers, miercuri, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, în timp ce şoferul circula pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Suceava.

Potrivit datelor din ancheta poliţiştilor, miercuri, la ora 23:28 s-a sesizat prin 112 că un autoturism a luat foc pe bulevardul 1 Decembrie 1918.

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică care au constatat că pe banda de decelerare pentru viraj la dreapta, în interiorul parcării magazinului Metro, se afla oprit un autoturism BMW X3, aflat în flăcări.

La faţa locului a intervenit un echipaj cu o autospecială din cadrul ISU Suceava, care a lichidat incendiul.

Cauza producerii incendiului, stabilită de lucrătorii din cadrul ISU Suceava, a fost „efectul termic al curentului electric – scurtcircuit electric în compartimentul motor, fără pericol de propagare”.

Conducătorul auto a declarat că se deplasa pe bld 1 Decembrie 1918, având direcţia de deplasare dinspre Primagra către OMV, iar la un moment dat a observat fum provenind din sistemul de ventilaţie. El a oprit imediat autoturismul, observând flacără în compartimentul motor şi sesizând situaţia la 112. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI