Calafindeşti

O şoferiţă cu 5 copii în maşină a intrat cu autoturismul în panoul cu preţurile unei benzinării

O femeie din Suceava, care conducea un autoturism în care se aflau cinci copii, a pierdut controlul volanului şi a intrat în totemul unei staţii de carburanţi din Calafindeşti.

Potrivit anchetei poliţiştilor, duminică, în jurul orei 14:50, o femeie de 38 de ani, din municipiul Suceava, conducea un autoturism VW Touran, pe DJ 209D, pe raza localităţii Calafindeşti, având direcţia de deplasare dinspre Şerbăuţi către Siret. În calitate de pasageri în autoturism se aflau cinci minori.

Ajunsă în dreptul staţiei de alimentare cu carburant din Calafindeşti, şoferiţa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu autoturismul în panoul de afişare a preţului carburanţilor ce aparţine staţiei.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului, a panoului de afişare a preţurilor şi vătămarea corporală uşoară a unui copil de 4 ani şi a unui copil de 10 ani.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ; apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Judeţean Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii “vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI