Gheorghe Flutur s-a plimbat în noul utilaj de deszăpezire cumpărat de Aeroportul Suceava

Gheorghe Flutur a inspectat, marţi, lucrările efectuate pentru securizarea perimetrului Aeroportului Suceava şi a vizionat noile utilaje cumpărate.

El a arătat că în jurul aeroportului a fost montat un gard cu senzori şi camere de luat vederi, dar s-a amenajat şi un drum perimetral pe care se face patrularea pentru ca în zona aeroportului să nu pătrundă animale sau oameni.

Totodată, prin acelaşi proiect, a fost construită o clădire unde sunt garate maşinile de intervenţie.

El a spus că s-a cumpărat un utilaj foarte modern de deszăpezire de ultimă generaţie, un utilaj de intervenţie în caz de incendii, un grup electrogen care să asigure alimentarea cu energie electrică a instalaţiei de aducere a aeronavelor la sol, dar şi un pilon de lumină pentru deplasare în anumite zone când e nevoie la aeronave în situaţii speciale.

„Sunt investiţii care măresc siguranţa aeroportului. Sunt convins că aceste lucruri vor conta foarte mult în venirea de noi operatori aerieni” a spus Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI