Un pub din Londra, menţionat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

Pubul Câinele Negru din Vauxhall (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neaşteptat după ce a fost menţionat pe ultimul album al artistei Taylor Swift. Fanii cântăreţei se îngrămădesc în pubul din Londra şi încearcă să cumpere suverniruri.

Reprezentanţii pubului londonez au anunţat că recunoaşterea internaţională bruscă a fost „incredibilă”. Pubul a primit „mii de solicitări” de la fanii care doreau să cumpere diferite suveniruri, iar numărul de clienţi a crescut foarte mult.

Ca urmare, proprietarii se gândesc să inaugureze o serie de produse dedicate cântăreţei. De asemenea, ei au invitat-o pe Taylor Swift să le treacă pragul la vară, atunci când ea va avea concerte la Londra.

În paralel, securitatea în jurul localului a fost întărită.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI