Gălăneşti

Tânăr prins când încerca să fure dintr-o maşină

Un tânăr de 22 de ani, din Bilca, este cercetat penal pentru tentativă la furt calificat după ce a fost prins în flagrant când încerca să fure dintr-un autoturism.

Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, la ora 22:20, de o femeie de 46 de ani din Gălăneşti că a suprins un tânăr care părea să fie la furat.

Potrivit datelor din anchetă apelanta a plecat duminică, în jurul orei 21:30, cu maşina de acasă pentru a cumpăra o pizza. După un sfert de oră s-a întors şi a intrat cu autoturismul în curtea locuinţei. După ce a luat pizza din maşină, a pătruns în imobil fără a încuia autoturismul şi fără a închide porţile de acces în curtea imobilului.

În jurul orei 22:20 a ieşit din casă cu intenţia de a închide porţile, iar în acel moment portiera din stângă faţă a autoturismului s-a deschis şi din maşină a ieşit un tânăr care a sărit gardul şi a fugit…

Poliţiştii au efectuat verificări în zonă, iar pe un drum comunal din comuna Gălăneşti au identificat un bărbat, care corespundea descrierii făcute de apelantă. Cu ocazia legitimării s-a stabilit că e un tânăr de 22 de ani, din Bilca.

Fiind condus la sediul SPR 4 Gălăneşti, tânărul a recunoscut că a pătruns fără drept în curte şi în autoturism, motivând însă că… a vrut doar să-şi încarce bateria telefonului mobil în autoturism. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI