Handbal masculin, juniori I

Echipa CSU Suceava, vicecampioană naţională!

Foto: Gabriel Kiss

Echipa de handbal masculin juniori I CSU Suceava a trebuit să se mulţumească cu medalia de argint după finala Campionatului Naţional. Formaţia pregătită de Vasile Boca, ajutat de Ion Tcaciuc, a făcut un meci extrem de modest în ultimul act în care a întâlnit gruparea TEC Bucureşti. Dacă în semifinala cu Dinamo, sucevenii au defilat câştigând cu 50-29, în finala mare ei au evoluat foarte slab în prima repriză în care au comis o sumedenie de greşeli. Pe parcursul părţii secunde, ei şi-au mai revenit şi au egalat la 23. În final, însă, lipsa de luciditate în apărare şi de imaginaţie în atac a făcut ca sucevenii să piardă cu 30-32.

Toţi sportivii şi antrenorii merită felicitări pentru acest sezon competiţional aproape impecabil. Din păcate, efortul depus în finală a fost pe fondul unei concentrări defectuoase ce a făcut ca medaliile să nu fie cele mai strălucitoare.

CSU Suceava s-a bazat la turneul final pe următorul lot de jucători: Răzvan Rîpă, Ştefan Leonte – Codrin Radu, Emanuel Şerban, Codrin Dascălu, Teodor Ilucă, Ianis Chiruţ, Alexandru Țivichi, Ionuţ Păşcuţ, Florin Drăgoi-David, Adrian Condrea, Bogdan Niculaie, Andrei Raţă, Eduard Rusu, Rareş Ostafe, Teodor Moşneagu. Antrenori: Vasile Boca şi Ioan Tcaciuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI