Handbal masculin, juniori I

Echipa CSU Suceava, vicecampioană naţională!

Foto: Gabriel Kiss

Echipa de handbal masculin juniori I CSU Suceava a trebuit să se mulţumească cu medalia de argint după finala Campionatului Naţional. Formaţia pregătită de Vasile Boca, ajutat de Ion Tcaciuc, a făcut un meci extrem de modest în ultimul act în care a întâlnit gruparea TEC Bucureşti. Dacă în semifinala cu Dinamo, sucevenii au defilat câştigând cu 50-29, în finala mare ei au evoluat foarte slab în prima repriză în care au comis o sumedenie de greşeli. Pe parcursul părţii secunde, ei şi-au mai revenit şi au egalat la 23. În final, însă, lipsa de luciditate în apărare şi de imaginaţie în atac a făcut ca sucevenii să piardă cu 30-32.

Toţi sportivii şi antrenorii merită felicitări pentru acest sezon competiţional aproape impecabil. Din păcate, efortul depus în finală a fost pe fondul unei concentrări defectuoase ce a făcut ca medaliile să nu fie cele mai strălucitoare.

CSU Suceava s-a bazat la turneul final pe următorul lot de jucători: Răzvan Rîpă, Ştefan Leonte – Codrin Radu, Emanuel Şerban, Codrin Dascălu, Teodor Ilucă, Ianis Chiruţ, Alexandru Țivichi, Ionuţ Păşcuţ, Florin Drăgoi-David, Adrian Condrea, Bogdan Niculaie, Andrei Raţă, Eduard Rusu, Rareş Ostafe, Teodor Moşneagu. Antrenori: Vasile Boca şi Ioan Tcaciuc.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI