Marginea

Incendiu pus intenţionat la o gospodărie

> Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape 4 ore

Un incendiu a afectat în noaptea de miercuri spre joi o gospodărie din comuna Marginea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, pompierii militari ai Detaşamentului Rădăuţi, împreună cu lucrătorii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Marginea şi Horodnic de Sus, au intervenit în noaptea de miercuri spre joi cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Marginea.

Incendiul a fost semnalat la ora 0:33, iar la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la un adăpost de animale, cu pericol de propagare la casă, dar şi la o locuinţă învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:00.

În flăcări a ars anexa gospodărească, construită din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Au mai ars 2 mc lemn de foc şi circa 50 de baloţi de paie.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime; pompierii au salvat cele două case de locuit, cu bunurile aferente, a menţionat sursa citată. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI