Deputatul PSD Gheorghe Şoldan, decis să câştige preşedinţia CJ Suceava

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan se arată decis să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, mai ales că a văzut că este susţinut de foarte mulţi suceveni, iar că inclusiv preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu a transmis că a constatat că valul schimbării de la Suceava nu mai poate fi oprit.

„Mulţumesc celor aproximativ 2.400 de oameni care au fost prezenţi la lansarea candidaturii mele la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi a întregii echipe de candidaţi ai PSD Suceava” a transmis Gheorghe Şoldan.

El a arătat că echipa PSD Suceava este „o forţă” şi că „în data de 9 iunie va dovedi acest lucru”.

„Judeţul Suceava are nevoie de o viziune tânără, de o echipă puternică şi de susţinerea premierului. Nu mai putem merge pe contrasens!” a mai declarat Gheorghe Şoldan. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI