Pentru concursul de admitere la USV,

Facultatea de Medicină şi Ştiinţe Biologice organizează pregătire la anatomie

Facultatea de Medicină şi Ştiinţe Biologice din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) şi Asociaţia Studenţilor Medicinişti şi Biologi au decis să vină în întâmpinarea tinerilor care doresc să se pregătească pentru concursul de admitere 2023, organizat de USV.

Astfel, cadrele didactice care predau disciplina anatomie vor organiza sesiuni gratuite de meditaţii, menite să ofere o pregătire adecvată celor care intenţionează să devină studenţi la specializările din oferta educaţională a facultăţii. Sesiunile de pregătire, susţinute de conf. univ. dr. Alexandru Nemţoi şi de şef de lucrări dr. Andrei Cucu se vor desfăşura online, în perioada 8 martie – 21 iunie, în fiecare zi de marţi şi de miercuri, începând cu ora 18:00, ni s-a transmis printr-un comunicat al organizatorilor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI