Volei masculin, Divizia A1

Nimic de făcut pentru suceveni în faţa oltenilor

> Într-un meci contând pentru etapa a XIV-a, CSM Suceava – SCMU Craiova 0-3 (-18,-15,-17)

 Animaţie în sala „Dumitru Bernicu” din Suceava la meciul din cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A1 de volei masculin dintre echipa locală CSM şi SCMU Craiova. Aşadar, semn bun că publicul iubitor de sport din Suceava vine şi la volei pentru că tinerii trebuie ajutaţi şi susţinuţi pentru a progresa.

Oaspeţii au pornit clar favoriţi având o sumedenie de stranieri în lot, gazdele opunând aceeaşi tânără gardă, cu vreo două inserţii experimentate, dar tot sucevene get-beget. Tinerii pregătiţi de Tudor Orăşanu şi Vasile Moşuc s-au străduit din răsputeri, dar nu au putut face şi o diferenţă pe tabela de scor. Oltenii au câştigat cu 3-0, la 18, 15 şi 17, dar gazdele au avut şi ele momentele lor.

„Am jucat cu o echipă bună, care a reuşit în acest sezon competiţional o victorie cu echipa turcă Fenerbahce, deci era clar cu cine ne luptăm. A fost un meci interesant în care ne-am străduit. Mergem înainte cum putem, am primit ajutor de unde nu ne aşteptam şi sper să încheiem sezonul cum se cuvine”, a declarat antrenorul sucevenilor, Tudor Orăşanu.

În etapa a XV-a, CSM Suceava va juca miercuri, 1 februarie, pe terenul echipei Unirea Dej.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI