CSM Suceava, la a doua întâlnire cu oltenii

> În cadrul etapei a XIV-a, formaţia suceveană va primi mâine, de la ora 13:00, vizita echipei SCMU Craiova

Echipa de volei masculin CSM Suceava, nou promovată în primul eşalon valoric al voleiului românesc, începe seria partidelor de pe propriul teren din 2023 contra grupării SCMU Craiova. Meciul va avea loc mâine în sala „Dumitru Bernicu”, de la ora 13:00.

„Lanterna roşie” a Diviziei A1 de volei masculin şi cea mai tânără participantă în competiţie va da piept, din nou, cu o echipă de tradiţie în jocul de la fileu, gruparea olteană. Pornind clar cu şansa a doua, formaţia suceveană va încerca să facă faţă unei grupări cu mare experienţă şi lot complet.

Aşa cum am menţionat şi cu altă ocazie, acest an petrecut în primul eşalon valoric, după multă pauză, este unul „şcolăresc” în care se învaţă cum este „aerul” la nivel înalt şi ce trebuie de făcut pentru ca voleiul masculin sucevean să poată rezista la nivel de Diviziei A1.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI