Handbal masculin, juniori I

CSU din Suceava a câştigat Cupa „Tinerelor talente”

CSU Suceava a organizat, la finele săptămânii trecute, cea de-a doua ediţie a Cupei „Tinerelor Talente”, competiţie care a reunit la start patru dintre cele mai valoroase echipe de juniori I din ţară. Este vorba despre CSU Suceava, CSM Bucureşti, Potaissa Turda şi CSM Focşani. Meciurile s-au disputat în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” şi s-au încheiat cu următoarele rezultate:

CSM Bucureşti – Potaissa Turda:                   28-33 (14-19)

CSU Suceava – CSM Focşani:               49-18 (28-7)

CSU Suceava – Potaissa Turda:           36-26 (19-12)

CSM Focşani – CSM Bucureşti:             30-35 (16-17)

CSM Focşani – Potaissa Turda:            32-37 (15-21)

CSU Suceava – CSM Bucureşti:            33-22 (16-7)

În urma acestor rezultate, gazdele de la CSU Suceava, antrenate de Vasile Boca, au încheiat competiţia pe locul întâi, fiind urmate, în ordine, de Potaissa Turda, CSM Bucureşti şi CSM Focşani.

La turneul de la Suceava a fost prezent şi selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Petrea. Nu mai puţin de 9 handbalişti convocaţi la ultima acţiune a reprezentativei de tineret a ţării noastre sunt legitimaţi la CSU Suceava. Este vorba de portarul Dragoş Podovei, de jucătorii din linia de 9 metri Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu şi Codrin Dascălu, de extremele Cătălin Zariţchi, Ştefan Armanu şi Sorin Grigore, şi de pivotul Florin Drăgoi-David. Acestora li se adaugă coordonatorul centrului de copii şi juniori de la CSU Suceava, Vasile Boca, care activează la lotul de tineret al României ca antrenor secund.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI