Fotbal judeţean

Ciprian Anton se pregăteşte pentru un nou mandat la conducerea AJF

Duminică, 26 iunie, cu începere de la ora 10:00, în aula Liceului cu Program Sportiv, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava. Cu acest prilej, se vor desfăşura alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei şi pentru Comitetul Executiv. În cursa pentru şefia AJF Suceava se află doar Ciprian Anton, preşedintele în exerciţiu, care a condus destinele fotbalului judeţean în ultimii opt ani. De la preluarea mandatului, acesta a adus un suflu nou în fotbalul amator sucevean, pe care a încercat să îl facă mult mai vizibil. A reorganizat ligile a IV-a şi a V-a, a dat mai multă importanţă sectorului juvenil şi a implicat AJF Suceava în proiecte naţionale şi internaţionale din postura sa de manager regional al Federaţiei Române de Fotbal pe zona de nord-est a ţării noastre.

La această acţiune sunt aşteptaţi să participe delegaţii celor 45 de cluburi afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Pe ordinea de zi se vor mai dezbate probleme legate de afilieri şi dezafilieri, se va lua în discuţie modul de desfăşurare a competiţiilor de seniori şi juniori în sezonul viitor şi se vor prezenta bilanţurile contabile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI