Atletism

Sucevenii s-au remarcat la Concursul Naţional de Sală „Memorial Dorin Melinte”

Una dintre competiţiile importante de la începutul fiecărui an, care are şi un rol de verificare a potenţialului sportiv după pauza de iarnă, este Concursul Naţional de Sala „Memorial Dorin Melinte” de la Bacău. Şi în acest an, atleţii suceveni s-au numărat printre protagonişti clasându-se pe podiumurile de premiere la toate categoriile de vârstă.

Astfel, la concursul de la Bacău, Ştefania Horodnic s-a clasat pe locul 1 la 400m şi locul 3 la 800m. Valentin Ferariu s-a clasat pe locul 1 la ştafetă 4x 200m şi ştafetă 4x 400m şi pe locul 2 la la 400m. Emi Cozmici s-a situat pe locul 3 la 400 m şi pe locul 1 la probele de ştafetă 4x 200m şi ştafetă 4x 400m. Denis Standolariu a fost pe locul 1 la ştafetă 4x 200m iar Ruben Davide Strelciuc pe locul 1 la şta-fetă 4x 400m.

„Îi felicit toţi sportivii noştri care au dovedit că se pot pregăti şi în condiţii grele. Uitând de pandemie şi de toate restricţiile, ei au dovedit că îşi urmăresc visul de a ajunge campioni”, a declarat antrenorul Iustin Tătărău.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI