Lotul Forestei Suceava s-a prezentat la primul antrenament din acest an

Lotul echipei Foresta Suceava a revenit la antrenamente, la mijlocul acestei săptămâni, pe stadionul „Areni”. La apelul antrenorului Ionuţ Moşteanu au răspuns prezent jucătorii: C. Mihăescu, Cimbru, Botezatu, Arnold, Ilie, Samson, Netbai, Chika, Martin, I. Mihăescu, Popovici, Crap, Olowaseun şi Hostiuc. Au lipsit Dorobanţu, Chelari şi Celeadnic, care au ajuns de curând în Suceava. Din lotul de iarnă al grupării sucevene mai fac parte trei juniori veniţi în probe, este vorba de Marius Manole (Dinamo-Auto Tiraspol), Dennis Maihofer (ex-LPS Suceava) şi Eduard Galiţ (FC Botoşani).

Lipseşte, pentru moment, fundaşul golgheter Makongo, care este aşteptat să se întoarcă din Camerun la jumătatea lunii ianuarie.

Conducerea de pe „Areni” a anunţat că-i va rezilia contractul atacantului basarabean Serghei Trofan.

După o scurtă reacomodare la efort, „galben-verzii” vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Croaţia, acolo unde au programate patru meciuri amicale, cu HNK Sibenic (Croaţia), NK Istra (Croaţia), OFK Zarkovo (Serbia) şi Lokomotiv Zagreb (Croaţia).

În prima etapă din acest an, Foresta Suceava va evolua pe terenul celor de la Şomuz Fălticeni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI