Reabilitarea Palatului Administrativ afectat de incendiul din martie costă 96 de milioane de lei  

> Consiliul Judeţean urmează a avea o participare financiară de 1,31 de milioane de lei

Deliberativul judeţean se va întruni la finele acestei săptămâni, pe ordinea de zi figurând şi aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru proiectul „Consolidare, restaurare, reabilitate şi dotare a Palatului Administrativ” din municipiul Suceava.

O hotărâre cu acelaşi obiect a fost analizată de consilieri şi în şedinţa din octombrie a legislativului judeţean, însă, după întocmirea devizului general, Compania Naţională de Investiţii a cerut autorităţilor sucevene să procedeze la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei.

Potrivit proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean Suceava, valoarea investiţiei este estimată al 96 de milioane de lei, suma de 1,31 de milioane de lei urmând a fi participarea financiară de la bugetul judeţean. Conform fundamentării propunerii legislative, în urma incendiului din 6 martie 2021, Palatul Administrativ a fost grav afectat, necesitând intervenţii rapide de consolidare şi reabilitare.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Hary Twatter says:

    Ia stai!
    Care investitie de 96 milioane? Definitia investitiei este alta. Nu se repara ce a ars? Nu trebuie banii astia sa vina de la asigurari?
    Adica de ce trebuie sa plateasca Gigi PaPleaca polita de asigurare a Consiliului… Ce manarii dom’le…
    10-15% comision la 96 de milioane cit vine? Sa ma ajute cineva ca nu stiu carte maica.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: