Concursul pentru posturi vacante de director de şcoală

Contestaţiile nu au adus schimbări în lista promovaţilor

> Două note au fost modificate în minus, iar 28 de note au fost menţinute

Inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, prof. Ciprian Anton, ne-a declarat că, în urma soluţionării contestaţiilor depuse de candidaţii nemulţumiţi de nota obţinută la proba scrisă a Concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director şi director adjunct din învăţământul preuniversitar sucevean, procentul de promovabilitate la această probă a rămas neschimbat.

El a spus că au fost depuse 30 de contestaţii. În urma soluţionării acestora două note s-au modificat prin scădere de la 6,8 la 6,6, iar 28 au rămas neschimbate.

Prof. Ciprian Anton a precizat că 68,29% din totalul candidaţilor prezenţi la proba scrisă au fost declaraţi admişi, obţinând cel puţin nota 7, procentul de promovare rămânând neschimbat după soluţionarea contestaţiilor.

De menţionat este că doar un singur candidat a obţinut nota 10 la proba scrisă a concursului, iar alţi 7 candidaţi au obţinut note între 9,00 şi 9,20.

Reamintim că în judeţul Suceava au fost scoase la concurs 272 de posturi vacante de director şi director adjunct (217 posturi de director şi 55 de posturi de director adjunct). După etapa de verificare a dosarelor de înscriere, 300 de dosare au fost declarate valide, iar două au fost respinse.

Din totalul celor 300 de candidaţi care au dosarele de înscriere la concurs validate, 5 au solicitat susţinerea probei scrise în sesiunea specială, care va fi organizată în data de 28 octombrie.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat – sesiunea 2021, din judeţul Suceava, s-a desfăşurat vineri, 15 octombrie, la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava. Au participat 287 de candidaţi, iar 8 au absentat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI