Într-un incendiu izbucnit din cauza jarului căzut din sobă

Un bătrân din Suceviţa a suferit arsuri

Un bărbat de 71 de ani a suferit arsuri într-un incendiu ce i-a cuprins locuinţa din Suceviţa.

Incendiul s-a produs joi, 7 octombrie. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau într-una dintre camerele de locuit, cu pericol de propagare la întreaga casă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată.

Au ars articole de îmbrăcăminte şi duşumeaua dormitorului pe o suprafaţă de aproximativ un metru pătrat, iar pompierii au reuşit să salveze casa de locuit.

În timp ce pompierii luptau cu focul, paramedici SMURD l-au preluat pe proprietarul locuinţei, în vârstă de 71 de ani, care suferise arsuri, şi i-au acordat primul ajutor medical. Ulterior, l-au transportat la spital.

Alin Găleată a precizat că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor provenite din soba cu acumulare de căldură. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI