Fotbal, Liga a IV-a

Punctaj maxim după primele două etape pentru Siretul Dolhasca

Siretul Dolhasca este singura echipa cu punctaj maxim după primele două etape ale Ligii a IV-a. Trupa condusă de Constantin Ferariu a înregistrat o noua victorie fără gol primit în campionat, după ce s-a impus pe terenul Şomuzului Preuteşti, cu scorul de 2-0, prin golurile lui Ghiarasim şi Tofan.

În derbiul rundei a II-a, campioana en-titre Viitorul Liteni a câştigat in extremis pe teren propriu, prin două goluri înscrise în ultimele zece minute de joc de Gliga şi Gheorghiţă, în faţa celor de la Rarău Câmpulung, după ce oaspeţii au condus pe tabelă prin reuşita lui Bălan.

În celelalte meciuri ale zilei, Moldova Drăguşeni a plecat surprinzător cu un punct de la Iţcani, Progresul Frătăuţii Vechi a trecut de Recolta Fântânele, în vreme ce Concordia Grămeşti şi Victoria Vatra Moldoviţei au remizat spectaculos, scor 3-3.

Rezultatele etapei a II-a:

Concordia Grămeşti – Victoria Vatra Moldoviţei    3-3

Progresul Frătăuţii Vechi – Recolta Fântânele        2-1

Viitorul Liteni – Rarău Câmpulung               2-1

Juniorul Suceava – Moldova Drăguşeni                  1-1

Şomuzul Preuteşti – Siretul Dolhasca           0-2

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI