Noi restricţii în comuna Coşna

>… După ce rata de infectare a depăşit 4 la mie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit vineri într-o şedinţă online, în care a analizat situaţia epidemiei cu noul coronavirus, luând noi decizii prin Hotărârea nr. 98.

CJSU a introdus noi restricţii pentru comuna Coşna, care au intrat în vigoare începând cu data de sâmbătă, 3 aprilie. Precizăm că rata de infectare din comuna Coşna ajunsese la 4,09 la mie.

Iată noile măsuri impuse în comuna Coşna: > s-a interzis circulaţia persoanelor în afara locuinţei/ gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 20 – 5; >  s-a instituit obligaţia pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private să îşi organizeze şi să îşi desfăşoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 5 –18; > s-a suspendat activitatea operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise, în domeniul sălilor de sport şi/sau fitness. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI