Gheorghe Flutur, replică adresată senatorului PSD Ioan Stan:

Noi am venit să reparăm, să îndreptăm prostiile făcute de voi

> Nu purtaţi grija imaginii mele. Nu cred că etalonul moralităţii şi al corectitudinii este la dumneavoastră, a transmis şeful liberalilor suceveni

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, luni, o replică acidă preşedintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, care a criticat vizita de lucru în judeţul Suceava a unei delegaţii guvernamentale conduse de premierul Ludovic Orban.

„Domnule Stan, puţină decenţă nu ar strica. Nu ştiu din ce fotoliu aţi urmărit vizita Premierului Ludovic Orban în judeţul Suceava de nu v-a plăcut. Nici nu mă aşteptam să vă placă. Domnule Stan, echipa Guvernului Orban nu s-a întâlnit ca pesediştii noaptea ca hoţii, de aţi ajuns să confundaţi Suceava cu Hunedoara” a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că dacă nu se poate puţină decenţă, atunci măcar putină ruşine nu ar strica, arătând că cei din PSD au multe schelete în dulap, iar „Utilităţi şi mediu” este doar un exemplu.

„Trebuia să trageţi gaz la populaţie dar nu aţi făcut nimic şi aţi îndatorat un judeţ, aţi nenorocit zeci de primării pe ani de zile. Noi am venit să reparăm, să îndreptăm prostiile făcute de voi şi să aducem gazul metan la Vatra Dornei. Comentaţi şi, chiar dacă este un lucru foarte bun pentru suceveni, nu vă convine. Vă spun să ştiţi că oamenii înţeleg foarte bine că noi am făcut, iar voi doar bateţi din gură. Domnule Stan, guvernările voastre au însemnat pedepsirea judeţului Suceava” a spus Flutur.

El a subliniat că, din păcate pentru acest judeţ, sunt foarte multe exemple, din care el enumeră doar câteva.

Astfel, Flutur spune că un exemplu este centura Sucevei, „făcută de noi 85%, amânată 7 ani de guvernele PSD”, iar acum se plătesc „toate datoriile voastre din urmă şi finalizăm lucrările”.

În ceea ce priveşte centura municipiului Rădăuţi, licitată în 2012, lucrările au fost sistate 6 ani de guvernele PSD, iar „noi o vom finaliza în acest an”.

„Proiectul apă-canal pentru mai mult de 220.000 de suceveni, proiect european care a zăcut ani de zile în sertarele guvernării PSD, a fost deblocat de guvernarea liberală, acum se organizează deja 25 de licitaţii pentru mai multe puncte de lucru în judeţul Suceava” a spus Flutur.

Totodată, el arată că şi în ce priveşte pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, care ar fi trebuit să fie finalizată la sfârşitul anului 2012, timp de 6 ani PSD nu a făcut nimic, dar nu a ezitat să se împăuneze după ce a dat 5% din valoarea proiectului.

„DN18 Iacobeni – Borşa. Se lucrează pe el din 2012, dar voi, prin guvernările PSD, aţi blocat 7 ani lucrările. Acum plătim noi datoriile voastre şi facem recepţia finală. V-aţi opus aprobării unui spital de copii la Suceava, dar va fi posibil de realizat în guvernarea liberală. Nu aţi făcut nimic – zero acţiuni pentru drumuri expres sau autostrăzi în judeţul Suceava. Guvernarea voastră a retrogradat pe ultimul loc în Master Planul General de Transport tronsoanele Suceava – Siret şi Suceava – Dolhasca. Noi am demarat procedurile, licitaţiile pe autostrada A7 Siret –Suceava – Bucureşti şi au început procedurile, s-au depus ofertele pentru Autostrada Nordului, Suceava – Vatra Dornei – Bistriţa – Satu Mare. De asemenea, s-au emis actele normative pentru a se face pe bani europeni centurile ocolitoare de la Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei” a adăugat Flutur.

El a mai spus că poate da alte multe exemple, care n-o să cadă bine PSD.

Să lăsăm sucevenii să aprecieze ce facem noi

„Vă dau şi un sfat: nu mai jucaţi postura frustratului. Nu purtaţi grija imaginii mele. Să lăsăm sucevenii să aprecieze ce facem noi, ştiu ei foarte bine. Apoi, nu cred că etalonul moralităţii şi al corectitudinii este la dumneavoastră sau în partidul dumneavoastră. Rămân la îndemnul pe care vi-l repet, să faceţi totuşi ceva util pentru judeţul Suceava şi renunţaţi să credeţi că astfel de ieşiri o să vă aducă voturi. Veţi avea mari surprize. Noi suntem hotărâţi să facem lucruri utile pentru acest judeţ, lucruri pe care oricine de bună-credinţă le vede foarte bine” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI