În cadrul unei acţiuni de combatere a excesului de viteză

Poliţiştii au aplicat amenzi de aproape 66.000 lei

Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din judeţ, în data de 1 iunie, au organizat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

În cadrul acţiunii au fost aplicare 161 de amenzi în valoare de 65.940 lei.

Dintre acestea, 112 amenzi au fost pentru viteză, 11 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, şase pentru depăşiri neregulamentare ş.a.

În aceeaşi zi, s-au reţinut 12 permise de conducere, dintre care şase pentru viteză şi depăşiri neregulamentare. Au mai fost reţinute şi patru certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii au fost constatate patru infracţiuni, respectiv conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis, încredinţare în vederea conducerii pe drumurile publice, numere false. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI