Dosar penal cu mai multe capete de acuzare pentru un tânăr fără permis, prins conducând o maşină cu numere false

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Dărmăneşti, are probleme serioase cu legea, după ce a comis mai multe infracţiuni rutiere.

Potrivit IPJ Suceava, maşina condusă de acesta a fost oprită, marţi, pentru control, pe raza comunei menţionate. Astfel, poliţiştii au stabilit că tânărul nu are permis, iar autoturismul nu este înmatriculat şi numărul de înmatriculare este fals.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI