Primarul Ion Lungu le cere consilierilor să se implice în asigurarea condiţiilor pentru elevii care se întorc în bănci

>„Vom colabora cu şcolile şi vom lua toate măsurile, astfel încât să nu fie probleme deosebite, cazuri de infectări în această perioadă de pregătire şcolară” a spus primarul Sucevei

Primăria Suceava anunţă că face demersuri de asigurare a condiţiilor necesare pentru perioada de pregătire a elevilor în vederea susţinerii examenului de capacitate şi a bacalaureatului. Edilul-şef Ion Lungu a arătat că, pentru intervalul 2-12 iunie, se face tot posibilul ca în unităţile de învăţământ gimnazial şi în colegii să fie realizate fluxuri de circulaţie speciale, în concordanţă cu recomandările Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii. În acest sens, în şedinţa Consiliului Local, şeful executivului le-a cerut membrilor deliberativului să ia parte la întâlnirile consiliilor de administraţiei din şcoli şi să se implice în realizarea unui cadru sigur pentru elevii care se vor întoarce în bănci.

„Fac apel la consilierii locali care sunt membri în consiliile de administraţie de la şcoli să meargă să se întâlnească şi să stabilească, aşa cum prevede ordinul Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, fluxurile de circulaţie pentru elevi, măsurile speciale şi cele de igienă care trebuie luate. Trebuie să ne asigurăm că activităţile se vor desfăşura normal, respectându-se numărul de ore prevăzute pentru elevii mai mici, cât şi pentru cei mai mari” a reliefat Lungu.

Primarul a reamintit că, în această săptămână, la unităţile şcolare din municipiu vor ajunge 25 de tuneluri de dezinfectare, reiterând că „purtarea obligatorie a măştilor nu mai reprezintă un element de noutate”. „Primăria comunică la DSP numărul persoanelor aflate în izolare şi a celor în carantină. Vom colabora cu şcolile şi vom lua toate măsurile, astfel încât să nu fie probleme deosebite, cazuri de infectări în această perioadă de pregătire şcolară” a conchis Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Petru M says:

  PTR DESCHIDEREA RESTAURANT CU COMERCIALIZAREA ALCOLULUI SI FUMAT IN PERIMETRUL BLOCULUI .
  RUGAM ANCHETA LA BL T64
  DIN CALEA OBCINELOR NR 2 ,SUCEAVA
  LOCATIA ,,PEPPER,, FOSTA PIZZERIE ZARA.

  FACILITARE LUCRARE PE FONDURI EUROPENE IN FAVOAREA FIRMEI SAFE STEEL SRL .
  DISTRUGERI LA REZISTENTA BLOCULUI NOSTRU FACUTE DE ACEASTA FIRMA CARE PRIN ACESTE ACTIUNI SE FACE VINOVATA DE ABATERI GRAVE PROFESIONALE ,NU AVEA DREPTUL SA PARTICIPE LA LICITATII.

  CEREM ANCHETA PTR DOMNUL PRIMAR LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN PTR ABUZ IN SERVICIU SI COMPLICITATE .
  ELIBERARI AUTORIZATIE/AUTORIZATII DE FUNCTIONARE, PUNERE IN LEGALITATE A DISTRUGERILOR FACUTE LA BLOC T64 DE CATRE SAFE STEEL SRL.

  CEREM ANCHETA LA FACILITARE LUCRARE LA,,GRADINITA DUMBRAVA,, ,LUCRARE DATA CU DEDICATIE FIRMEI SAFE STEEL SRL CA BONUS PTR DISTRUGERILE FACUTE LA BLOCUL T64 DIN CALEA OBCINELOR NR 2.

  CEREM ANCHETA PTR ARHITECTUL CARE A AUTORIZAT / CERTIFICAT ACESTE DISTRUGERI DE STRUCTURA LA BLOCUL T64 ,EXTINDERI ILEGALE.
  CEREM PUNEREA ,AUDUCEREA DE URGENTA LA STAREA INITIALA A STRUCTURII DISTRUSE.
  CEREM EXPERTI DE LA BUCURESTI .
  CEREM EXCLUDEREA RETRAGEREA ARHITECTULUI DREPTUL DE A MAI PROFESA.
  ACEASTA MESERIE .
  CEREM TRAGEREA LA RASPUNDERE A ACESTUIA CARE PRIN ACTIUNEA AVUTA ACEEA DE A PUNE IN LEGALITATE INFRACTIUNILE FACUTE DE SAFE STEEL SRL ,ACEST,, ARHITECT,, PUNE SIGURANTA LOCATARILOR IN PERICOL EMINENT PE VIITOR CARE POT DUCE LA PIERDERI DE VIETI OMENESTI.

  LOCATARII BLOCULUI T64 MAJORITARI AU ANUNTAT/SESIZAT PRIN INSCRISURI TOATE INSTITUTIILE ABILITATE SUCEVENE DIN FEBRUARIE 2019 CA NU SANT DE ACORD CU NICI UN FEL DE EXTINDERE/EXTINDERI LA LOCATIA FOSTA PIZZERIE ZARA ACTUALA,,PEPPER,,

  ORASUL SUCEAVA A FOST CIURUIT DE INDIVIZI FARA SCRUPULE FARA RESPECT DE SIGURANTA CETATENILOR.ACESTIA FARA AUTORIZATII AU FACUT NENUMARATE DISTRUGERI LA REZISTENTA BLOCURILOR DUPA CARE AU VENIT INDIVIZI CU DREPT DE SEMNATURA SI STAMPILA ,,ARHITECTI ,, CARE AU LEGALIZAT ACESTE INFRACTIUNI DE DOMENIUL PENALULUI.

  DOMNUL PRIMAR LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN SANT COMPLICI IN MULTE CAZURI SI SANT COMPLICI SI IN CAZUL DE LA RESTAURANTUL,, PEPPER ,, IMPLICATI CU VARF SI INDESAT.
  ACESTI DOI DOMNI AU FACUT SI FAC CE DORESC CU SANATATEA SI SIGURANTA NOASTRA IN ACEST ORAS.
  ,,MERGE SI ASA ,,LA BL T64 NU SE ACCEPTA.

  DOMNULE ARHITECT SPERAM CA AUTORITATILE CARE SANT SI VOR FII SESIZATE SA-SI FACA DATORIA CAT MAI PROMPT PTR CA ILEGALITATEA PE CARE ATI COMIS-O LA BL T64 SA FIE SI ULTIMA INFRACTIUNE A DUMNEAVOASTRA.
  DOMNULE ARHITECT CU CAT ATI FOST PLATIT SA ACOPERITI DISTRUGERILE LA BLOCUL NOSTRU ?
  NU DE ALTCEVA SA STIM SI NOI CA CETATENI CAT MAI VALOREAZA SIGURANTA NOASTRA IN OCHI /MINTEA CELOR CARE PROFITA DE NOI.

  CEREM SI IAR CEREM .TREBUIE SA VINA SI MOMENTUL CAND AUTORITATILE SA RESPECTE LEGILE SI SA RESPECTE CETATENII.

  CEREM TRANSPARENTA BANILOR PUBLICI IN CONTRACTELE PE CARE LE ARE PRIMARIA CU FIRMELE SAFE STEEL SRL SI PIZZA PASTA SRL INCEPAND CU 2014- 2015 SI PANA IN PREZENT.

  CEREM ANCHETAREA DESCHIDERII RESTAURANTULUI,,PEPPER,,
  AUTORIZARI,CERTIFICARI, ETC .

  CEREM ANCHETAREA SI TRAGEREA LA RASPUNDERE A TUTUROR FUNCTIONARILOR CARE PTR DESCHIDEREA RESTAURANTULUI,,PEPPER,,SI-AU DAT SEMNATURILE , AVIZELE ,CERTIFICARILE DE LA INSTITUTIILE ABILITATE SUCEVENE.

  ACESTI FUNCTIONARI ,UNII DINTRE ACESTIA CU O VECHIME CONSIDERABILA IN INSTITUTIILE LOCALE SUCEVENE SANT IMPLICATI IN EGALA MASURA CU SEFII LOR LA INFRACTIUNILE SI ILEGALITATILE FACUTE IN ACEST ORAS.

  DOAMNELE SI DOMNII ACESTIA SE CRED DE NEATINS.

  ESTE TIMPUL SA RASPUNDA PRIMII PTR MIZERIILE FACUTE.
  NU SE POT ASCUNDE LA NESFARSIT IN SPATELE SEFILOR. TREBUIE SA RASPUNDA SI SA FIE SCOSI DIN FOTOLIILE CALDUTE .

  PTR CA ALTADATA CEI CARE VIN IN LOCUL LOR SA NE RESPECTE DREPTURILE SIGURANTA/SANATATEA SI CAND VOR VEDEA CA SANT PUSI DE SEFI SA INCALCE LEGEA SA NU O MAI FACA .

  CHIAR DACA ISI PIERD LOCUL DE MUNCA SA FIE DEMNI SA IASA IN FATA SI SA SPUNA/DEZVALUIE INFRACTIUNILE CARE I SAU CERUT SA LE FACA.

  CU SIGURANTA CA CETATENII CEI MULTI CARE SAU SATURAT DE MIZERII SI NESIMTIRE VOR APRECIA ONESTITATEA ,CURAJUL,BUNUL SIMT ,ETC SI VOR GASI UN NOU LOC DE MUNCA .

  .,MERGE SI ASA ,, TREBUIE SA IA UN SFARSIT LA SUCEAVA.
  ALTFEL ORASUL SUCEAVA VA FII BANTUIT DE INDIVIZI SCRUPULOSI CARE VOR INCALCA LEGEA CU BUNA STIINTA NE VOR INCALCA DREPTURILE LA SIGURANTA SI SANATATE PTR CA POT SI PTR CA LE PERMITEM.

  DOMNUL PRIMAR LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN AU ADUS EDUCATIA EUROPEANA SI LA BLOCUL T64 COMERCIALIZAREA ALCOLULUI SI FUMAT IN PERIMETRUL BLOCULUI CONTRAR VOINTEI LOCATARILOR MAJORITARI AI BLOCULUI SI AI ZONEI.

  CONFORM MASURATORILOR FACUTE IN DATA DE 23 MAI 2019 DE CATRE O FIRMA TRIMISA DE DOMNUL LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN URMEAZA SA N-I SE IA TERASAMENTUL PTR DESCHIDERE TERASA SI PARTE DIN PARCARE DIN FATA LOCATIEI .

  OAMENI DE AFACERI INFLUIENTI SI
  FUNCTIONARI AI INSTITUTILOR LOCALE SUCEVENE IMPLICATI

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: