Iniţiativă de sprijin a antreprenoriatului local: „Grow with USV”

>INCUBAF oferă servicii de consultanţă gratuită în management, marketing, finanţe-contabilitate şi domeniul juridic

În contextul crizei generate de apariţia virusului Covid-19 şi al modificărilor majore din macromediile natural, economic, juridic şi socio-cultural, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, prin Laboratorul de Incubare a Afacerilor (INCUBAF), este alături de mediul de afaceri regional, oferind antreprenorilor, gratuit, consultanţă în afaceri, respectiv în gestiunea şi managementul crizei. Potrivit unui comunicat de presă, serviciile de consultanţă sunt funcţionale din 24 aprilie 2020, oferite de experţii INCUBAF, la care se adaugă alţi colegi din USV, ai Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, experţi din industrie, „care şi-au manifestat deja disponibilitatea, sau alţi specialişti pe care dorim să îi atragem”. Conform comunicatului de presă, pe pagina „Grow with USV” este disponibil un forum în cadrul căruia antreprenorii pot adresa întrebări referitoare la problemele cu care se confruntă, experţii avizaţi urmând a răspunde în maxim 2 zile.

„Vom discuta, consilia şi vom testa împreună rezilienţa antreprenorială din judeţul Suceava şi din regiunea de nord-est. Domeniile pe care dorim să le acoperim sunt domeniile de bază ale antreprenorialului, respectiv management, marketing, finanţe-contabilitate, juridic. O situaţie de criză poate deschide calea către oportunităţi nebănuite. Începem să (re)construim!” se arată în comunicatul de presă al Universităţii „Ştefan cel Mare”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI