După 15 mai

Toţi românii vor fi obligaţi să poarte măşti în spaţii închise

Românii vor fi obligaţi, după data de 15 mai, să poarte măşti de protecţie în spaţiile închise şi în mijloacele de transport în comun, a anunţat Klaus Iohannis. După aceeaşi dată, oamenii nu mai trebuie să declare când şi de ce ies din casă.

După întâlnirea cu premierul Ludovic Orban şi cu mai mulţi miniştri, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat câteva măsuri care se vor lua după data de 15 mai.

Una dintre aceste măsuri este obligativitatea purtării măştilor de protecţie în spaţiile închise şi în mijloacele de transport în comun. De altfel, Iohannis a purtat, la începutul declaraţiei de presă, o mască, spunând: „Aşa vom arăta în spaţiile închise şi în mijloacele de transport în comun”.

O altă măsură anunţată de Iohannis este că după 15 mai se va renunţa la restrângerile care privesc libera circulaţie, în anumite condiţii. Astfel, românii se vor deplasa fără să declare unde merg şi de ce.

Până atunci, Iohannis a făcut apel la români să respecte restricţiile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI