„Acolo unde înfloresc florile există încă speranţă !”

> Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a anunţat că se plantează flori, se gazonează, se coseşte iarba, pentru ca oraşul să arate bine în momentul când vom ieşi din casă

Viceprimarul Marian Andronache şi-a exprimat, miercuri, speranţa că nu va mai fi mult şi lucrurile vor reveni la normal, iar sucevenii se vor putea întoarce la activităţile cotidiene şi se vor putea bucura din nou unii de alţii.

El a anunţat că angajaţii Domeniului Public îşi fac datoria, chiar şi în condiţiile date, pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea oraşului, că fântânile arteziene sunt funcţionale, se plantează flori, se gazonează, se coseşte iarba, pentru ca oraşul să arate bine în momentul când vom ieşi din casă.

 „Totuşi, din tabloul primăvăratic al Sucevei lipsesc cele mai frumoase flori: râsetele colorate ale copiilor care se joacă în parcuri, jocurile de şah din parcul de la Policlinică, plimbările şi chiar claxoanele din orele cu trafic intens” a spus Andronache.

El consideră că ţine de noi să ne putem întoarce cât mai devreme la un ritm normal al activităţii. „Haideţi să respectăm în continuare măsurile de prevenţie indicate de autorităţi şi să rămânem cât mai mult în case. Să ne revedem sănătoşi, iar până atunci vreau să vă bucur privirea cu florile care împodobesc acum oraşul” a conchis Marian Andronache, menţionând că „acolo unde înfloresc florile există încă speranţă!”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI