A rămas fără autoturism din cauza a 920 de pachete cu ţigări

Şi-a pierdut maşina după ce a fost descoperit ocupându-se cu contrabanda cu ţigări de provenienţă extracomunitară…

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Suceava, care marţi, în jurul orei 21, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Volksvagen Passat, înmatriculat în România. Autorităţile au bănuit că ceva nu este în regulă şi, existând suspiciuni că suceveanul transportă ţigări, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor.

Astfel, au fost descoperite ascunse într-un spaţiu special amenajat, sub bancheta din spate şi în rezervorul autovehiculului, 920 de pachete cu ţigări, având provenienţă ucraineană. Potrivit Biroului de presă din cadrul STPF Suceava, produsele din tutun au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 de lei. Totodată, autoturismul, în valoare de 4.700 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecţionat un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI