Autoturisme avariate de o automacara condusă de un şofer beat

La ora 14.30, marţi, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată printr-un apel telefonic la numărul de urgenţă 112 despre faptul că, în zona centrală a localităţii, mai multe autoturisme au fost avariate de o automacara. Oamenii legii deplasaţi la faţa locului au identificat automacaraua staţionată, cu motorul pornit, pe strada 22 Decembrie. La volan se afla un bărbat în vârstă de 66 de ani, din oraşul Vicovu de Sus. Omul împrăştia în jur arome bahice, motiv pentru care a fost invitat să sufle în aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur doar în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că automacaraua avea ITP-ul expirat şi nu avea poliţă de asigurare obligatorie valabilă, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru abaterile rutiere comise cu amendă în cuantum de 2.755 lei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI