Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, îşi propune câştigarea alegerilor prezidenţiale în al doilea tur de scrutin:

Probabil că nu am explicat prea bine realizările Guvernului Dăncilă, dar încercăm acum o schimbare radicală a opiniei cetăţeanului

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că nu a fost mulţumit de rezultatul obţinut de candidatul PSD Viorica Dăncilă în primul tur al alegerilor prezidenţiale, dar că şi-a propus câştigarea celui de-al doilea tur de scrutin.

„Noi nu am fost mulţumiţi de rezultatul pe care l-am obţinut, dar ne propunem ca în turul al doilea să câştigăm alegerile prezidenţiale. Aşa cum s-a angajat doamna Dăncilă, aşa ne-am angajat şi noi” a spus Ioan Stan.

El a arătat că nu şi-a propus doar o participare în alegeri, ci câştigarea lor.

„Dacă mergeam ca perdant, nici nu mai participam. Aici nu e important să participi, aici e important să câştigi” a spus senatorul.

Ioan Stan a explicat că pentru câştigarea alegerilor se bazează pe ce a făcut guvernul condus de Viorica Dăncilă şi că a constatat, mergând în mijlocul cetăţenilor, că sunt foarte multe semnale bune.

„Nu am văzut niciun sondaj care să ne dea perdanţi, dar examenul din 24 noiembrie va înfăţişa adevărata realitate” a declarat Stan.

El a spus că dacă Viorica Dăncilă va fi aleasă preşedinte este posibil să fie depusă o moţiune de cenzură, opoziţia având posibilitatea să depună o moţiune de cenzură în fiecare sesiune parlamentară; dar dacă va pierde alegerile va fi depusă cu siguranţă o moţiune de cenzură.

Ioan Stan a explicat că a fost în campanie electorală în foarte multe locuri, că a purtat şi discuţii de la om la om şi că a constatat că, prezentând realizările Guvernului Dăncilă, oamenii îi vorbeau şi despre alte realizări.

„Probabil că nu am comunicat prea bine. Probabil că în localitatea respectivă, edilul, al nostru, nu a explicat de unde au provenit banii. În acest tur doi ne-am pus problema să facem ce nu am făcut în turul întâi” a spus Stan.

El a arătat că Suceava, cu 256 de proiecte prin PNDL, având şi cele mai multe proiecte din ţară ale Companiei Naţionale de Investiţii, a obţinut un scor sub aşteptări, ceea ce i-a pus un semn de întrebare, mai ales că guvernarea Dăncilă a majorat pensiile, salariile, a acordat voucherele de vacanţă şi alte gratificaţii.

Ioan Stan spune că lui Klaus Iohannis îi este frică de o dezbatere cu Viorica Dăncilă: „Îl mănâncă la micul dejun”.

Senatorul PSD a mai arătat că este intrigat de scorul obţinut de Klaus Iohannis în condiţiile în care în campania electorală el a mers prin pieţe, a discutat cu foarte mulţi oameni şi nu a auzit vorbindu-se de Klaus Iohannis.

Întrebat cum îşi explică faptul că Klaus Iohannis a câştigat primul tur de scrutin în jumătate din localităţile cu primari PSD, senatorul crede că primarii au considerat că electoratul ştie ce să voteze.

„Ce s-a întâmplat în primul tur pune semne de întrebare că poate-poate şi-ar fi spus edilul acelei localităţi că cetăţeanul ştie ce să voteze şi de ce să voteze. Încercăm acum o schimbare radicală a opiniei cetăţeanului” a spus Ioan Stan. (N.B.)

Un comentariu

  1. Foarte slab ati actionat alesii PSD MAI ALES IN JUDETUL SUCEAVA , i-ati lasat sa va calce in picioare pe cei de la acest PNL/PDL ………

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI