PNL va desemna candidaţii noi pentru funcţia de primar în urma unor sondaje de opinie

 > La Rădăuţi, Bogdan Loghin poate fi unul dintre cei care intră în competiţia locală pentru a fi desemnat candidat, arată Ioan Bălan

 Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, duminică, în conferinţă de presă la sediul PNL Suceava, că nu a fost luată o decizie privind candidatura lui Bogdan Loghin la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi din partea PNL.

Bălan a răspuns la o întrebare privind prezenţa lui Bogdan Loghin, exclus din PSD, la o întâlnire liberală, explicând că la acţiunea tinerilor liberali a fost premiat şi Bogdan Loghin, pentru că a avut curajul să spună că votează Klaus Iohanns.

„Am declarat public că la Rădăuţi şi Fălticeni se simte nevoia unei schimbări categorice” a spus Bălan.

El a arătat că la Fălticeni PNL îl are pe Ionel Vasiliu şi că acolo este o situaţie fericită, pentru că lucrurile s-au închegat armonios, iar rezultatele în primul tur al alegerilor prezidenţiale au arătat că PNL poate câştiga fotoliul de primar.

Bălan a menţionat că la Rădăuţi nu s-a stabilit un candidat foarte clar.

În ceea ce-l priveşte pe Bogdan Loghin, el a arătat că acesta va intra în competiţia din organizaţia locală Rădăuţi alături de alţi tineri sau consilieri locali sau de alţi membri PNL care doresc să candideze pentru funcţia de primar.

„Şi la alegerile trecute la Rădăuţi candidatul nostru a fost desemnat în urma unui sondaj de opinie” a precizat Bălan.

El a menţionat că eventualele candidaturi vor fi decise în baza sondajelor de opinie.

„Cu siguranţă, la fel vom proceda şi de data asta, şi la Rădăuţi, şi la Fălticeni, şi oriunde avem candidaţi noi, unde nu avem primari în funcţie care să candideze pentru un nou mandat. Suntem un partid democratic şi cu siguranţă lucrurile se vor întâmpla după cum am spus, iar garanţia că lucrurile se vor întâmpla aşa este însăşi semnătura preşedintelui Gheorghe Flutur pentru fiecare candidatură” a conchis Ioan Bălan. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI