Cătălin Nechifor:

Alegerile s-au terminat, Klaus Iohannis este preşedinte

> S-a dezumflat orice speranţă a celor care votau stânga având în finală un candidat în care nici ei nu cred, consideră deputatul de Suceava al Pro România

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că alegerile prezidenţiale s-au încheiat, iar Klaus Iohannis este preşedinte, pentru că este aproape imposibil ca rezultatul să mai fie schimbat în data de 24 noiembrie.

El a spus că s-a ajuns în această situaţie din cauză că nu a existat dorinţa de dezbatere publică, de campanie, de a arăta oamenilor ce se întâmplă în viaţa lor şi care e planul pentru viitor.

„S-a încercat şi s-a reuşit să se ascundă orice dorinţă de campanie, fie prin scandaluri, fie prin subiecte parazitare, fie prin orice altceva decât campanie electorală, lucru care nu a fost bun pentru democraţie” a spus Nechifor, care a menţionat că simte că trăieşte un moment de deficit de democraţie.

Liderul Pro România a arătat că Viorica Dăncilă, candidatul PSD, şi-a propus doar să intre în turul doi şi atât.

„S-a dezumflat orice speranţă a celor care votau stânga având în finală un candidat în care nici ei nu cred. Am vorbit în aceste zile cu mai mulţi aleşi locali PSD, nu puţini. Există în rândul lor o stare de nedeterminare, o stare de non-combat” a spus Nechifor.

El a mai declarat că este tardiv să-i transmită liderului PSD Suceava, Ioan Stan, că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, „îi umblă la primari”, mai ales că Ioan Stan ştie procedeul, pentru că a mai făcut şi el asta în 2016, fiind vorba despre aceiaşi oameni, doar că pentru alt obiectiv. (N.B.) 

2 Comentarii

  1. Suntem SI NOI TEATRU DE APLICAREA A TACTICILOR MAFIEI EXTERNE PENTRU DEBARCAREA GUVERNULUI NATIONAL PATRIOT PRIN ORICE MIJLOACE CUM AR FI PROPAGANDA , MANIPULARE CRIMINALA , ARUNACAREA DE TINTE FALSE SI MINCIUNI MIZERABILE PENTRU POPULATIE , ORGANIZAREA DE MANIFESTARI PUBLICE DESTABILIZATOARE (a se vedea de ex. actiunile lui iohanis cu geaca rosie in strada si in august 2019) !!!!!!
    Toate ACESTEA PENTRU A PUNE UN PRESEDINTE SI UN GUVERN DE MERCENARI ASERVITI ACESTEI MAFII EXTERNE ANTIROMANESTI, IN SPETA IOHANIS / ORBAN SI SA DUCA TARA IN STADIU DE TARA SUBDEZVOLTATA FURNIZOARE DE SCLAVI …………..

  2. Aprodul_Purice says:

    In popor,vasăzică în rândul alegătorilor din zona de munte,șes și bahnă,cei după care umblă cu limba scoasă atât Flutur cât și politrucii cu șansa a doua,circulă o vorbă despre facerea de bine, care s-ar potrivi perfect la prestația bietului Nechifor C…
    Că pre dumnealui au pus mână de la mână și l-au făcut om alde Mârza ,cel care punea tabla pe om și pe basca omului ,ca din partea PSD ,însă tot pe filiera din deal,adecă de la un anume cârciumar de pe Zamca,apoi l-au finisat și l-au curățat de rugină a’ lu’ Stan& Daughter,să ne fie nouă bine și lui așișderea,că ce dacă a comis un dezastru ca prim-secretar al CJ al PSD,vai,să nu aibe băiatul un loc în parlament,așa câinoși să fim noi?
    Și iaca așa l-au băgat la terapie intensivă,la parlament,de pe loc eligibil,să se mai hodinească și el după așa un efort cumplit de păstrare și întreținere a gardeorobei de bundițe a lui Flutur,să nu dea molia în ele pe când s-o întoarce dumnealui… Tot în mandatul său de preș. al CJ Suceava s-a petrecut apogeul dezmățului din șanțul Cetății de Scaun,la fel ca domnul Boby și dumnealui crezând că muzica rock crește IQ-ul,lucru care se și vede,dealtfel de la o poștă,adică de la poștă la sediul PSD Suceava…
    Numa’ bine ce a fost internat la parlament și dumnealui a mulțumit din inimă partidului care l-a făcut om,că ce ar fi fost el dacă nu l-ar fi adus Mârza de mână la grădinița de cadre din dealul Zamcii,pe unde au mai trecut și alții,creștini ortodocși și penticostali de seră,ca să se dovedească că ,toți,de la o fântână au izvorât și cură? Drept pentru care a început să critice PSD-ul de pe poziții maoiste,în rolul lui Mao,unul de pe care zornăie tablele,aflându-se cuviosul Ponta… Scuipând amândoi ezact în sus,în direcția făcătorilor de bine,la toartă cu alte table zornăinde,unul dintre ei,mai ales,Daniel Constantin, un fel de victimă a perversiunilor de servicii,că numa’ ce întorci capul și el o face cu altul,dupe cum e tariful și organul ..Iar acuma că, exact în doza așteptată, cei 7 din Teba_g au tras clapa „partidului” lor și i-au lăsat fără mană și fără rol,uitați-vă și dvs. la pozele din ziare – nu că domnul Cătălin pare să-și fi dat singur cu tesla-n *oaie,apucându-se din nou de proorocit,doar-doar?
    Deoarece există riscul să redevină subinginer la Bunești,în lipsa unui mandat ferm din partea cuiva,fie ăla tablă sau mandolinist,numa’ să fie?
    Insă depinde și cum se va mișca iarăși domnul Gavril și cum bate vântul pe Zamca,a pustie sau a rod bogat,cum zdrăngăne iar tabla, pe om sau pe casă…

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI