Azi, la Galeria de Artă „Ion Irimescu” din Suceava

„Bucovina – Leagăn de poveste”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din Suceava se deschide azi, 15 noiembrie, ora 15, expoziţia simpozionului de pictură „Bucovina – Leagăn de poveste”, ediţia I.

Potrivit informaţiilor furnizate de organizatori, „simpozionul, care a fost un prilej de întâlnire şi de dialog spiritual între artişti din generaţii şi zone geografice diferite, de socializare şi promovare a creaţiilor plastice şi a valorilor culturii bucovinene, s-a desfăşurat în perioada 5 – 14 iulie 2019, la pensiunea Casa Poveste din Câmpulung Moldovenesc, gazde fiind Doina şi Ciprian Savin”.

Organizatorii, asociaţia Vasile Balş Suceava, împreună cu pr. Constantin Ciupu şi în colaborare cu asociaţia Artă şi Umanitate, reprezentată de artistul plastic Lucia Puşcaşu, „vă invită cu drag să vă bucuraţi şi să vedeţi frumoasa Bucovină transpusă în creaţiile plasticienilor: Cela Neamţu, Costin Neamţu şi Marilena Murariu din Filiala UAP Bucureşti, Cornel Ailincăi din Filiala UAP Cluj, Liviu Suhar din Filiala UAP Iaşi, Ştefan Potop din Filiala UAP Neamţ, Simona Pascale din Filiala UAP Galaţi, Dumitru Macovei din Filiala UAP Bacău, Rareş Kerekeş din Filiala UAP Sighişoara, Puşa Pîslaru, Oana Hrişcă, Lucia Puşcaşu şi Niculai Moroşan din Filiala UAP Suceava”. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI