Primarul Ion Lungu este mulţumit de rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale de Klaus Iohannis în municipiul Suceava:

Am luat mai multe voturi decât PSD şi USR la un loc

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu, a declarat, miercuri, că este mulţumit de rezultatul obţinut de Klaus Iohannis şi de PNL în primul tur al alegerilor prezidenţiale în municipiul Suceava.

„Sunt mulţumit de rezultatul obţinut în Suceava. Am luat mai mult cu 5000 de voturi faţă de alegerile europarlamentare. Nu am pierdut în nicio secţie din municipiul Suceava. Am luat cât PSD şi USR la un loc. E bine” a spus Ion Lungu.

El a arătat că unii primari liberali de comune i-au spus că ei au obţinut procente mai mari în aceste alegeri, dar că nu se poate face comparaţie între un municipiu şi o comună.

„Mai discut cu colegii mei, primarii de comune, pe care îi respect foarte mult, dar cu 300 de voturi au luat procent mai bun ca mine, de 48%. Foarte bine, dar una e să gestionezi 100.000 de alegători şi alta să gestionezi 1000 de oameni la ţară” a spus Lungu.

El a reiterat că este mulţumit de rezultatul alegerilor.

„Am făcut o campanie foarte bună în municipiul Suceava. Am muncit foarte mult, este o realitate, iar eu sunt mulţumit de scor” a spus primarul.

Liderul liberal sucevean a precizat că va face tot posibilul să obţină un scor foarte bun în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

El a menţionat că în municipiul Suceava au fost cu 3000 de voturi mai multe pentru Klaus Iohannis decât numărul de semnături de susţinere pentru candidatura acestuia. (N.B.)

Un comentariu

  1. Flutur la o întâlnire cu tinerii liberali le-a promis că da că fac propaganda electorala pentru Iohanis le va da funcții în instituțiile publice , evident că așa fără cerințe de competențe ,așa cum a făcut când era la guvernarea cu Băsescu când Flutur a pus director la Casa de Pensii Suceava o florăreasa ce a făcut ravagii acolo , a se vedea ce a declarat aceasta în fața procurorilor ,relatată de presă, cui dădea mita pe care o primea!!!!
    Flutur atunci așa a pus toți directorii de la instituțiile publice spre exemplu cea de la APIA la fel relatat cazul de presa locala și națională ……..

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI