Amendă de 5000 lei pentru transportarea de material lemnos în valoare de 260 lei

Un bărbat din Putna a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei pentru că a transportat fără acte 1,63 mc lemn de foc.

Bărbatul, de 44 de ani, a fost depistat în trafic, miercuri dimineaţa, pe Calea Cernăuţi din oraşului Vicovu de Sus.

La solicitatarea poliţiştilor să le înmâneze documentele privitoare la încărcătură, conducătorul auto a declarat verbal că nu deţine niciun fel de aviz aferent materialului lemnos. În această situaţie, a fost condus la Ocolul Silvic Putna, la faţa locului fiind chemate organele silvice care au inventariat materialul lemnos, stabilind că este vorba despre 1,63 mc lemn foc fag.

Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 260,8 lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul Ocolului Putna, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI