Buneşti

Accident după ce un şofer a încercat să depăşească un tir, deşi depăşirea era interzisă

Un accident între un autoturism şi un tir s-a produs miercuri, pe şoseaua Suceava – Fălticeni.

După-amiază, un bărbat de 30 de ani, din Bacău, conducea pe DN2 (E85). În afara localităţii Buneşti, în zona de acţiune a indicatorului “Depăşirea interzisă”, şoferul s-a angajat în depăşirea unui tir, moment în care din sensul opus de mers venea un alt autoturism.

Pentru a evita impactul frontal, bărbatul a forţat revenirea pe bandă sa de mers, dar a intrat în coliziune laterală cu ansamblul de vehicule depăşit, condus de un sucevean de 37 ani.

După coliziune, şoferul automobilului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului, a suferit o rănire uşoară.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative; ulterior li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii “vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI