Tenis

Seniorii l-au rememorat din nou pe Ilie Mironescu

Familia tenisului sucevean nu l-a uitat pe Ilie Mironescu. Nea Ilie, aşa cum îl ştia toată lumea, a fost administratorul bazei sportive Electrica încă din 1989 şi s-a stins fulgerător din viaţă în urmă cu patru ani. În tot acest timp, datorită firii optimiste şi a umorului său contagios, a reuşit să se facă respectat şi îndrăgit nu numai de comunitatea tenisului sucevean, ci şi de tenismenii veterani de pe întreg cuprinsul ţării, care veneau an de an cu plăcere la competiţiile pe care acesta le păstorea.

Astfel, pe parcursul săptămânii trecute, tenismanii suceveni s-au întrecut la Complexul Sportiv „Unirea” în cadrul celei de-a patra ediţii a Memorialului „Ilie Mironescu”, competiţia organizată de clubul Select Suceava având în program întreceri de dublu la trei categorii de vârstă.

Cu acest prilej, s-a ţinut o slujbă de pomenire la teren, prietenii lui nea Ilie fiind prezenţi, de altfel, şi la slujba de pomenire care a fost organizată în cimitir de către membrii familiei.

Iată cum se prezintă tabloul laureaţilor de la Memorialul „Ilie Mironescu”:

Categoria de vârstă – 50 de ani:

  1. Mihai Ududec / Bogdan Marasin
  2. Cristi Roman / Gabi Rusu
  3. Emilian Petruneac / Luchian Petruneac
  4. Mihai Schull / Sorin Croitor

Categoria de vârstă +50 de ani:

  1. Costel Chelariu / Viorel Negru
  2. Dumitru Negru / Alexandru Năstasă
  3. Mircea Ovadiuc / Vasile Ungureanu
  4. Nicu Costrîş / Costel Avram

Categoria de vârstă +60 de ani:

  1. Constantin Chetraru / Sterian Andrieş
  2. Gheorghe Hînganu / Liviu Petrariu
  3. Dumitru Negru / Constantin Codrescu

La finalul festivităţii de premiere, Costel Chelariu, preşedintele clubului Select, a dorit să mulţumească pentru sprijin domnului Constantin Chetraru, managerul pensiunii „Popas Turistic Bucovina”, din Suceviţa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI