Fotbal, Liga a III-a

Foresta Suceava mizează pe un reviriment după ultimele rezultate neconcludente

La mijlocul acestei săptămâni este programată o etapă intermediară în Liga a III-a. Foresta Suceava va evolua azi, în deplasare, cu Metalul Buzău, într-o întâlnire ce se anunţă echilibrată, în care se vor afla faţă-n faţă două echipe situate la mijlocul clasamentului. Este de urmărit cum se va descurca gruparea suceveană la primul joc cu Florin Cristescu în postura de antrenor principal, după ce tunisianul Selim Benachour a fost demis, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate în retur.

Cel mai dificil adversar îl are, teoretic, Şomuz Fălticeni, care va evolua în fieful celor de Suporter Club Oţelul Galaţi. Trebuie ţinut însă cont de faptul că gălăţenii s-au cam dezumflat după ce au pierdut cursa pentru promovarea în eşalonul al doilea, în dauna celor de la Gloria Buzău. Un exemplu în acest sens îl constituie runda precedentă, când au salvat un punct în ultimul minut în confruntarea cu FC 2 Botoşani, o echipă situată în subsolul clasamentului, ca şi Şomuz.

Programul etapei a XXII-a:

CSM Râmnicu Sărat – Ceahlăul Piatra Neamţ

Sănătatea Darabani – Gloria Buzău

Suporter Club Oţelul Galaţi – Şomuz Fălticeni

Sporting Lieşti – CSM Focşani

Metalul Buzău – Foresta Suceava

KSE Târgu Secuiesc stă în această rundă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI