Fotbal, Liga a III-a

O victorie, o remiză şi un eşec drastic pentru echipele sucevene în etapa a XXI-a

> Bucovina Rădăuţi a câştigat cu Ştiinţa Miroslava, Foresta a remizat cu KSE Târgu Secuiesc, iar Şomuz Fălticeni a pierdut la scor cu Sporting Lieşti

 Foresta Suceava a evoluat în faţa propriilor suporteri în etapa a XXI-a a Seriei I a Ligii a III-a de fotbal în compania grupării KSE Târgu Secuiesc. Se poate spune că elevii antrenorului Benachour au avut din nou baftă, la fel ca în urmă cu două runde, când au câştigat în prelungiri duelul cu CSM Râmnicu Sărat. De data aceasta, ei au reuşit doar o remiză după golul lui Artenie, venit în minutul 89.

Gazdele nici nu intraseră bine pe teren că scorul era deja 0-1. La o neatenţie a apărării sucevene, Vârtosu s-a „îmbăţoşat” şi a marcat în plasa porţii forestierilor în minutul 3. Cu ghetele puţin cam „grele” după acest gol primit chiar în debut de meci, jucătorii suceveni s-au „ambalat” mult pentru a găsi calea spre egalare. Fără viziune şi inspiraţie, cei de la Foresta Suceava au încercat în van să dea gol unei apărări covăsnene bine puse la punct şi norocoase.

Cel care a reuşit să facă totuşi acest lucru a fost Artenie, dar abia în minutul 89. Aşadar, Foresta Suceava – KSE Târgu Secuiesc a fost 1-1, iar jucătorii echipei gazdă, fără motivaţie în acest final de campionat, au rămas datori publicului local.

În aceeaşi rundă a XXI-a, Bucovina Rădăuţi a avut pe stadionul „Municipal” derbi cu Ştiinţa Miroslava. Jucătorii pregătiţi de Dorin Goian şi Daniel Bălan şi-au văzut de treabă şi au câştigat cu scorul de 2-0. Rădăuţenii au marcat câte un gol pe repriză, primul aparţinându-i lui Ionesi, iar cel de-al doilea lui Cerlincă. În urma acestui rezultat, Bucovina Rădăuţi şi-a consolidat locul 3 în clasamentul Seriei I.

Dacă în urmă cu o etapă au luat şase goluri de la Metalul Buzău, în runda a XXI-a, cei de la Şomuz Fălticeni au încasat cinci goluri pe teren propriu de la Sporting Lieşti. Pentru fălticeneni lupta pentru evitarea retrogradării va fi extrem de dură dacă nu se întâmplă ceva bun la echipă în următoarea perioadă. (Foto: ADRIAN POPOVICI)

Etapa a XXI-a a Seriei I a Ligii a III-a programează meciurile:

Foresta Suceava – KSE Târgu Secuiesc                   1-1

CSM Focşani – Metalul Buzău                      3-0

Şomuz Fălticeni – Sporting Lieşti                0-5

FC Botoşani II – Oţelul Galaţi                      3-3

Bucovina Rădăuţi – Ştiinţa Miroslava           2-0

Gloria Buzău – CSM Paşcani                        2-1

Ceahlăul Piatra Neamţ – Sănătatea Darabani         3-0

CSM Râmnicu Sărat va sta în această rundă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI