Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu despre moțiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor

„Acest ministru, total incompetent și depășit de situație, trebuie să plece acasă. A adus în stare de dezastru sectorul rutier și calea ferată din România”

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a anunțat că va prezenta miercuri o moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Șova.

El a spus că în urmă cu două săptămâni a solicitat public demisia ministrului Transporturilor, Lucian Șova, motivat de faptul că, în perioada în care acesta a „condus” Ministerul Transporturilor, a adus în stare de dezastru sectorul rutier și calea ferată din România.

Întrucât nici acesta dar nici doamna prim-ministru nu s-au „obosit” să reacționeze în vreun fel, în ziua de 24 septembrie Biroul Politic Național al PNL a decis depunerea unei moțiuni simple împotriva acestui ministru.

Astfel, senatorul Cadariu a primit sarcina întocmirii și depunerii acestei moțiuni.

„În cadrul ultimei ședințe de plen a Senatului României am depus moțiunea simplă “România sub orânduirea PSD – rușinea Europei la infrastructura de transport”. Miercuri 03.10.2018 voi prezenta în plenul Senatului această moțiune care va fi apoi dezbătută și votată. Evident, sper ca majoritatea colegilor din Senat, înțelegând gravitatea situației din sectorul de transporturi din România, să voteze moțiunea, iar acest ministru, total incompetent și depășit de situație, să plece acasă”, a declarat Daniel Cadariu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI