Fotbal, Cupa României

Viitorul Liteni s-a calificat în turul secund după ce a trecut de CSM Paşcani

Viitorul Liteni s-a calificat în turul II al Cupei României, după ce a trecut, pe stadionul „Ion Pintilescu”, de divizionara a treia CSM Paşcani, cu scorul de 3-0 (2-0), într-un meci contând pentru faza inaugurală a competiţiei.

Trupa condusă de Demis Maranda a deschis scorul în minutul 36, prin Cristescu, care a marcat după o respingere în lateral a portarului adversar. Revenit în această vară în ţară, Tomescu a dublat avantajul gazdelor în minutul 38, după ce a finalizat din 6 metri o centrare venită de pe partea dreaptă. Viitorul a scăpat de orice emoţie în privinţa calificării în minutul 57, când Petrica Maftei a stabilit scorul final la 3-0 în urma unei acţiuni personale.

Viitorul Liteni: G. Niga – D. Cristescu, Velescu, Duţică, Leuciuc – Maftei, Corban, A. Duman, A. Apostol – Rişcu, Tomescu. Antrenor: Demis Maranda. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren: Lucaciu, Bijec şi Vîrvarei.

Faza a doua a Cupei României este programată pe 15 august şi va reuni la start cele 34 de echipe calificate din faza întâi şi 22 de echipe din Liga a III-a. Bucovina Rădăuţi, Sănătatea Darabani şi CSM Roman sunt posibilii adversari ai Viitorului Liteni. Foresta va intra în competiţie în turul III, pe 29 august.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI