Brânduşel Nichitean, „declaraţie de reabilitare”

Consilierul judeţean PSD Brânduşel Nichitean a declarat, vineri, în plenul Consiliului Judeţean Suceava, la discutarea raportului de activitate al preşedintelui Gheorghe Flutur, că îl poate nota cu nota plus 9 pentru imaginea pe care a făcut-o Consiliului Judeţean şi Bucovinei, dar l-a criticat în ceea ce priveşte problema realizărilor.

„Stăm rău la capitolul realizări. La acest capitol aş da –6, dacă faceţi media, e notă de trecere. Denotă că dumneavoastră împreună cu noi ar trebui să ne axăm mai mult pe realizări. Vorbele zboară, se duc în altă parte, dar realizările rămân şi suntem dispuşi să vă ajutăm cu tot ce putem noi pentru realizări”, a spus Nichitean.

În replică, Gheorghe Flutur a spus că trebuie să privească în faţă toate aspectele.

„Există un cântar care se pune în funcţiune odată la patru ani. Nu cred că trebuie să-l aşteptăm. Tocmai în şedinţa de astăzi vorbeam de nişte fapte care sunt notate foarte bine de alţii, nu de noi”, a spus Flutur făcând referire la punctajul foarte mare obţinut de Spitalul Judeţean Suceava, dar şi la aprecierea Comisiei Europene pentru proiectele din domeniul turismului ale CJ Suceava.

„Eu înţeleg că de la declaraţiile dumneavoastră de data trecută, care erau la 180 de grade faţă de astăzi, puteţi fi într-un proces de reabilitare şi faceţi această declaraţie. Vă înţeleg foarte bine”, a adăugat Flutur făcând referire la faptul că Nichitean a criticat în şedinţa din luna februarie modul în care Guvernul tratează judeţul Suceava.

Flutur a recunoscut că trebuie să fie realizat mai mult.

„Uneori ne-am dori să facem mai mult. Dacă vom putea să fim mai mult auziţi de cei care ar putea să ne ajute să ne deblocheze ar fi şi mai bine. Am făcut ce a depins de noi”, a spus Flutur, menţionând că, cu toate greutăţile, Consiliul Judeţean a plătit salariaţii la zi, iar acum are un buget cu o structură importantă pentru investiţii.

„Anul trecut a fost un an care pregătea investiţiile, anul acesta se materializează.Sigur că se poate şi mai mult”, a spus Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI