Liderul Partidului Verde Suceava:

După o mini-iarnă, municipiul Suceava arată jalnic

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţă, a apreciat, duminică, printr-un comunicat de presă, că după o mini-iarnă municipiul Suceava arată jalnic „după chipul şi inteligenţa celor care ne conduc”.

Acibotăriţă susţine în comunicatul de presă că străzile şi drumurile din municipiul Suceava arată jalnic.

„Întâlneşti gropiţe, gropi şi cratere cam peste tot. Maşina când dă de o groapă, două şi mai multe într-o bună zi se strică, pietonii care au norocul să nimerească prin zona unei gropi pline cu apă sunt udaţi şi murdăriţi, dar suntem satisfăcuţi că taxele, «protejate» de consilierii PNL–PMP, au crescut”, consideră Dan Acibotăriţă.

El a apreciat că cei care conduc acum destinele oraşului vor să umilească sucevenii zi de zi.

„Dacă te uiţi acuma prin muncipiul Suceava ai să vezi că oraşul arată după chipul şi inteligenţa celor care conduc destinele acestei localităţi cu un interes, zicem noi, maxim în a ne umili zi de zi”, a conchis Acibotăriţă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI