Volei masculin, juniori

Echipa LPS Suceava, din nou la treabă

În această săptămână au revenit la antrenamente şi voleibaliştii echipei de juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu. Având o perioadă scurtă de pauză până la reluarea campionatului, antrenorul sucevean a încercat să-şi ţină elevii într-o formă sportivă cât mai apropiată de cea din competiţie şi din acest motiv a făcut câteva antrenamente şi-n perioada sărbătorilor. Juniorii I de la LPS vor relua campionatul din poziţia de lider al seriei, pe 21 ianuarie, când vor evolua în deplasare la Colegiul Naţional „Alexandru Vlahuţă” din Râmnicu Sărat.

Cu cinci jucători în lot ce evoluează şi la echipa de seniori CSM Suceava, echipa LPS Suceava a avut un tur foarte bun de campionat, cu un singur meci pierdut la Galaţi în setul decisiv, după un meci disputat într-o sală în care jucătorii au riscat să se accidenteze. În ultimul meci din an, în prima etapă din retur, sucevenii şi-au luat revanşa pe teren propriu şi nu le-au dat nicio şansă oaspeţilor din Galaţi.

„Nu am avut cum să avem o vacanţă mai lungă, şi asta deoarece nu ne permitem să ieşim prea mult din forma sportivă. Sper să intrăm cât mai repede în forma pe care am arătat-o la final de an şi cred că dacă vom reuşi acest lucru nu mai avem cum să pierdem locul I. În plus, ne-am propus să încercăm să organizăm turneul semifinal dacă vom fi lideri la finalul returului. Sunt mulţumit de evoluţia echipei în turul de campionat, mai ales că am fost într-o creştere vizibilă şi am încheiat anul în forţă”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu.

Voleibaliştii de la LPS vor face pregătirea doar la Suceava, deoarece nu au fonduri pentru un cantonament, iar la capitolul meciuri de pregătire vor juca doar pe plan local, cu echipa de seniori de la CSM, în lotul căreia se regăsesc cinci dintre ei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI