PSD Suceava:

Pentru centura rutieră a municipiului Suceava, 75 milioane lei în bugetul anului viitor

PSD Suceava susţine că pentru lucrările la centura rutieră a municipiului Suceava sunt alocaţi 75 de milioane de lei în bugetul anului viitor şi că temerile preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, nu sunt întemeiate.

„Dorim să contribuim la liniştea şi pacea sufletească a sucevenilor, mai ales în aşteptarea Sfintei Sărbători a Crăciunului, şi nu-i putem lăsa pradă informaţiilor false şi tendenţioase colportate de liderii liberalilor din judeţ” se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

Potrivit sursei citate, din respect pentru suceveni, PSD Suceava se vede nevoit să răspundă din nou neadevărurilor lansate în spaţiul public de Gheorghe Flutur.

„Îi reamintim că instituţia responsabilă de execuţia acestei lucrări este CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) şi aceasta este cea mai abilitată să ofere informaţii corecte. Dacă dl Gheorghe Flutur ar fi vrut să afle adevărul, nu ar fi inventat o discuţie imaginară cu un secretar de stat şi nu ar fi invocat o informaţie despre bugetul de stat, cât timp acesta încă nu este pe masa Parlamentului, ci s-ar fi adresat instituţiei mai sus menţionate (CNAIR) aşa cum am făcut-o şi noi” se menţionează în comunicat.

PSD Suceava arată că în luna octombrie a fost demarată procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie, iar că pentru anul 2018, pentru finalizarea acestei lucrări, s-au alocat 75 milioane lei.

„Astfel, când licitaţia pentru lucrările de execuţie se va încheia, constructorul desemnat va putea finaliza acest obiectiv dorit atât de mult de suceveni” susţine PSD Suceava.

În comunicat, PSD Suceava reaminteşte liberalilor şi faptul că lucrările au început în 2008 şi trebuia să fie finalizate în 2012 de un guvern şi un consiliu judeţean PDL, că responsabilii finalizării acestei lucrări (Gheorghe Flutur şi Guvernul PDL) au modificat proiectul iniţial, iar noul traseu (decis nefiresc printr-o zonă afectată de alunecări) a generat costuri suplimentare, astfel că valoarea proiectului a crescut nejustificat cu 62%.

„Am dori să-i sugerăm preşedintelui PNL Suceava că în locul îndemnurilor ipocrite la solidaritatea tuturor parlamentarilor suceveni, ar fi bine să îi sfătuiască pe colegii lui, parlamentarii liberali din judeţ, să vină mai des acolo unde i-au trimis cetăţenii, adică în Parlament. Astfel poate ar primi informaţii mai aproape de adevăr asupra activităţii guvernului PSD –ALDE” se arată în finalul comunicatului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI