Volei masculin, juniori I

Echipa LPS Suceava a încheiat cu o victorie importantă turul de campionat

Echipa de volei juniori I a Liceului cu Program Sportiv Suceava, pregătită de antrenorul Tudor Orăşanu, a încheiat în forţă turul de campionat, cu o victorie în derbiul seriei, pe terenul echipei de pe locul 2, LPS Piatra Neamţ. Sucevenii s-au impus cu 3–1 la seturi, după ce gazdele au reuşit să câştige primul act. În primul set, elevii lui Tudor Orăşanu nu prea au excelat la capitolul concentrare şi au pierdut cu 16–25. În setul doi, echipa LPS CSŞ Suceava a servit mult mai bine şi a greşit mai puţin în momentele decisive, impunându-se în seturile 2, 3 şi 4, cu 25–13, 25–18 şi 25–17. Cu această victorie, echipa suceveană a terminat turul de campionat pe primul loc din serie.

„Suntem echipa cu cea mai mică medie de vârstă şi pot să spun că pentru noi acest loc întâi este o performanţă, mai ales că am jucat cu echipe care au mulţi jucători în ultimul an de juniori I, născuţi în 1999, aşa cum este şi Piatra Neamţ. În acest an mai avem un meci, primul din retur, acasă cu CSŞ Galaţi, singura echipă ce ne-a învins cu 3–2, după un meci complicat, aşa cum mă aştept să fie şi cel de pe terenul nostru. Sper să câştigăm şi să terminăm anul pe primul loc”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

LPS CSŞ Suceava a folosit în meciul de la Piatra Neamţ un lot format din sportivii: Alexandru Raţă, Ştefan Verciuc, Vlad Buhu, Eduard Cazacu, Tudor Ştreangă, Gheorghe Buiciuc, Iulian Florea, Marius Bortă, Iustin Cioban, Vlad Ştreangă, Denis Croitor şi Alexandru Roman.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI