Fotbal, Liga a II-a

„Răzeşii” suceveni vor să se lupte cu „Pandurii” din Târgu Jiu

> În etapa a XV-a, Foresta Suceava va juca mâine, de la 11.00, pe terenul echipei Pandurii Tg.Jiu

 Au mai rămas doar cinci partide de disputat din turul campionatului Ligii a II-a de fotbal şi Foresta Suceava, „lanterna roşie” a eşalonului secund, are nevoie de puncte ca de aer. Deşi porneşte cu şansa a doua în disputa cu Pandurii Târgu Jiu, formaţie proaspăt retrogradată din Liga I, gruparea pregătită de Florentin Petre va încerca să scoată maximum din această lungă deplasare.

Au revenit în lotul grupării sucevene Pappoe şi Diallo şi acest lucru poate constitui un atu în ceea ce priveşte defensiva. Cum în ultima rundă atacul Forestei a marcat două goluri, dar s-au încasat trei, apărarea a fost veriga slabă. Foresta Suceava nu a jucat rău în deplasare, dar trebuie să concretizeze evoluţiile pozitive pentru că, începând din această rundă, fiecare meci este esenţial.

După jocul cu oltenii, Foresta Suceava va avea o săptămână de foc cu o etapă intermediară, şi moralul oferit de orice punct va conta foarte mult. Miercuri, 8 noiembrie, echipa suceveană va juca pe „Areni” cu ASU Poli Timişoara pentru ca apoi să joace sâmbătă, 11 noiembrie, pe terenul formaţiei Ştiinţa Miroslava.

 Etapa a XV-a programează meciurile:

Academica Clinceni – Sportul Snagov

CS Mioveni – Metaloglobus Bucureşti

CS Baloteşti – FC Argeş

CS Afumaţi – Dacia Brăila

Olimpia Satu Mare – Ripensia Timişoara

UTArad – Luceafărul Oradea

Pandurii Tg.Jiu – Foresta Suceava

Dunărea Călăraşi – ASA Tg.Mureş

ASU Poli Timişoara – Ştiinţa Miroslava

Hermannstadt Sibiu – Chindia Târgovişte

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI